top of page

lör 29 apr.

|

Skurup

Anna Nicole / Hannas Orkester

Anna Nicole och även Hannas Orkester intar scenen i HansaLogen den 29 april. En kväll ni inte vill missa Biljettlänk kommer inom kort

Registrering är stängd
Se andra evenemang
 Anna Nicole / Hannas Orkester
 Anna Nicole / Hannas Orkester

Tid och plats

29 apr. 2023 19:00

Skurup, Kyrkogatan 25, 274 34 Skurup, Sverige

Om evenemanget

Biljettlänk kommer inom kort

Anna Nicole har under flera år agerat kompmusiker och spelat andras låtar, framförallt som musiker i bandet Stars in Coma tillsammans med maken André Brorsson. För ca 2 år sedan började hon så smått fila på ett gäng egna låtar, först själv sedan i nära samarbete med André.

"Han har fått mig att inte ta det på så stort allvar och finna glädjen i att skapa musik. Låtarna blev en sorts bearbetning av min barndom och ungdom, både på ett musikaliskt och textmässigt plan. Musiken är influerad av den konstiga mix av musik som jag lyssnade på under min uppväxt: Björn Afzelius, Arvingarna, Janis Joplin, Tom Petty och Joni Mitchell för att nämna några. Detta mixat med en stor dos girl group-pop och Broder Daniel-driv. Det hela började som ett engelskt projekt, men efter tag kändes det mer rätt att skriva och sjunga på skånska. Det kändes som att jag hittade hem."

Fri : https://open.spotify.com/track/2QAG1NFWlX82AfS4rVgvkP...

Livets Labyrint (live från Cowgirl Gallery) : https://youtu.be/kyjTZfCIhHA

-----------------------------------------------

Hannas Orkester har spelat andras och egna låtar under 15 år, med en kärntrio bestående av Anna Enochsson, Stina Olsson och Hanna Nilsson. Musiken rör sig mellan pop, country och rock, med stämsången som gemensam nämnare i alla låtar.

https://youtu.be/4kW9vRa0eHI https://youtu.be/7Y5MHWZxMYo

Biljettlänk kommer inom kort

Dela detta evenemang

bottom of page