top of page

lör 07 jan.

|

Skurup

John & En Brokig Samling Hjältar / Herman Fyra

John & en brokig samling hjältar serverar svenska Tom Waits tolkningar och en jazzig stämning Herman Fyra är en jazzkvartett som spelar modern jazz repertoar och egenskriven musik som sträcker sig genom swing, latin och beat!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
John & En Brokig Samling Hjältar / Herman Fyra
John & En Brokig Samling Hjältar / Herman Fyra

Tid och plats

07 jan. 2023 19:00

Skurup, Kyrkogatan 25, 274 34 Skurup, Sverige

Om evenemanget

Picknick-konsert Ta med egen mat och dryck. Det finns bord och stolar till alla!

John & en brokig samling hjältar serverar svenska Tom Waits tolkningar och en jazzig stämning i en dimmig backanatt kantad av sunkar och zinkar, flyttångest och lokalpatriotism; ett kvart i tre ragg bland blödande hjärtan, druckna pianon, trevande kontrabasar och slingrande saxar; under en salongsberusad måne, och med kall öl och en varm stämning serverad med bacon och blues och en längtan hem till kirseberg.

Herman Fyra är en jazzkvartett som spelar modern jazz repertoar och egenskriven musik som sträcker sig genom swing, latin och beat!

Gruppen möttes på Skurups jazzlinje där vi har fått studera och finslipa vårt samspel den senaste terminen. Vår tanke med detta projekt är att blåsa nytt liv i de gamla klassiska jazzdängorna med ett modernt sound och perspektiv, men också att ge oss på den moderna jazzrepertoaren med egna idéer.

Dela detta evenemang

bottom of page