Knivsliparkurs med knivexpert Paul Gustafsson, Knivakademin
tis 25 okt.
|Skurup
En vass kniv gör maten godare. De allra flesta matlagare har alldeles för slöa knivar och det vill vi i Knivakademin tillsammans med Satake / Vikingsun ändra på. Därför genomför vi denna denna knivsliparkurs.
Tid och plats
25 okt. 2022 18:30 – 26 okt. 2022 21:30
Skurup, Kyrkogatan 25, 274 34 Skurup, Sverige
Om evenemanget
En vass kniv gör maten godare. De allra flesta matlagare har alldeles för slöa knivar och det vill vi i Knivakademin tillsammans med Satake / Vikingsun ändra på. Därför genomför vi denna denna knivsliparkurs.
Paul Gustafsson är Knivakademiens knivexpert och certifierad slipmästare efter utbildning i knivarnas huvudstad Seki City, Japan.
OBS Ta med dig en slö stålknivDu tar med dig en slö stålkniv att praktisera på .Du får lära dig allt du behöver veta om knivar. Vi går igenom skillnaden på att bryna och slipa. Du får en grundlig genomgång i hur du slipar på olika stenar och hur du sköter om dina knivar och stenar på bästa sätt. Efter genomgången börjar vi handgripligen slipa tillsammans på varsin slipstation. Kursledarna hjälper till och övervakar med tips och råd för bästa resultat. Du kommer att förvånas över hur enkelt det är när du får lära dig hur man gör.
Arrangör: Porla Kusin, Kyrkogatan 19 i Skurup.Datum: Tisdagen den 25 oktober kl 18:30-21:30
Plats: HansaLogen Kyrkogatan 25, Skurup. Ca 100 meter från tågstationen i Skurup samt 30 meter från Porla Kusin
Pris: 595 kr inkl allt: Ta med dig din slöaste kniv som du har hemma. Under Paul Gustafssons ledning slipar du din kniv skarp igen på våtsten. Efter kursen får du en Satake våtsten. (Värde 995:- ) Enklare förtäring ingår också.
OBS! Begränsat antal platser.
Anmälan är bindande!
Välkommen till butiken Porla Kusin i Skurup, där ser du hela vårt breda sortiment men även produkten i verkligheten och kan klämma och känna på den! Frågor? Maila oss här på porla.kusin@telia.com eller ring på 0411-42120