top of page

tis 04 okt.

|

HansaLogen

SLUTSÅLD - Fermentera grönsaker med Surtanten!

Fermentera grönsaker med Surtanten, Jenny Neikell Fermenterade grönsaker är härligt krispiga, syrliga och smakrika och passar till det mesta. Dessutom inne

Registrering är stängd
Se andra evenemang
SLUTSÅLD - Fermentera grönsaker med Surtanten!
SLUTSÅLD - Fermentera grönsaker med Surtanten!

Tid och plats

04 okt. 2022 18:00 – 21:00

HansaLogen, Kyrkogatan 25, 274 34 Skurup, Sverige

Om evenemanget

Fermentera grönsaker med Surtanten, Jenny Neikell

Fermenterade grönsaker är härligt krispiga, syrliga och smakrika och passar till det mesta. Dessutom innehåller de massor av hälsosamma bakterier som gör nytta i kroppen.

Under denna workshop får du lära dig vad fermentering är, olika tekniker för att fermentera grönsaker, vad som händer under den mikrobiologiska processen, varför det är så nyttigt och vad man kan äta det till. Workshopen leds av Jenny Neikell, författare till flera prisbelönta böcker om fermentering och aktuell med ”Stora boken om fermentering – fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier”. Med över 20 års erfarenhet av fermentering är Jenny en efterfrågad och uppskattad föreläsare och under hennes ledning får du prova på att fermentera själv och tar med dig din burk grönsaker hem.

Välkommen till en spännande kväll av smaker, dofter och mikroorganismer!

Arrangör: Porla Kusin, Kyrkogatan 19 i Skurup.

Datum: Tisdagen den 4 oktober kl 18:00-21:00

Plats: HansaLogen Kyrkogatan 25, Skurup. Ca 100 meter från tågstationen i Skurup samt 30 meter från Porla Kusin

Pris: 950 kr inkl allt:  Skärbräda, kockkniv och stor skål, 1 kg grönsaker, salt/kryddor och en 1-liters fermenteringsburk. kompendium och provsmakning.  Du får behålla skärbrädan. Kockkniven, skålen, burken och kompendium. (Värde 995:- ) Enklare förtäring ingår också.

OBS! Begränsat antal platser.

Anmälan är bindande!

Välkommen till butiken Porla Kusin i Skurup, där ser du hela vårt breda sortiment men även produkten i verkligheten och kan klämma och känna på den! Frågor? Maila oss här på porla.kusin@telia.com eller ring på 0411-42120

Dela detta evenemang

bottom of page