top of page

fre 25 aug.

|

Skurup

SOMMAR AFTER WORK med Företagarna Skurup

- Detta är ett event för dig som är företagare - Passa på att nätverka, skapa nya affärsrelationer och ha kul på en kväll fylld med god mat, drinkar, musik, underhållning och fantastiskt sällskap.

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
SOMMAR AFTER WORK med Företagarna Skurup
SOMMAR AFTER WORK med Företagarna Skurup

Tid och plats

25 aug. 2023 17:00 – 23:59

Skurup, Kyrkogatan 25, 274 34 Skurup, Sverige

Om evenemanget

Välkommen till AW den 25:e augusti! 

För dig som är företagare 

Passa på att nätverka, skapa nya affärsrelationer och ha kul på en kväll fylld med god mat, drinkar, musik, underhållning och fantastiskt sällskap.  Om du är medlem i Företagarna Skurup, bjuder dem dig på kvällen - ingen kostnad alls. 

Det bästa? Du får ta med en företagarvän helt GRATIS! 

Det är Företagarnas sätt att säga tack för att du är en del av deras fantastiska företagarfamilj. Du anmäler dig och din företagarkompis via länk här "Anmäl dig här!" senast den 20 augusti.  

Är du inte medlem? För den tidiga fågeln är biljetten endast 295 kr fram till 1:a augusti, därefter 350 kr. Denna biljett köper du här på Hansalogens webbsida.  

Nu till den delikata delen: Mingelmat och välkomstdryck, alkoholfria alternativ finns, väntar på våra 100 förväntade gäster. 

Så släpp lös din inre foodie och njut av en natt att minnas!  

Men vänta, det finns mer! Vi vet att planer kan ändras, men no show? Det kommer fortfarande att kosta 295 kr. Varför? För att vi vill vara säkra på att alla som verkligen vill vara där får plats!  Så vad väntar du på? Anmäl dig nu och ta tillvara på vår early bird-erbjudande. Det är dags att blanda nytta med nöje!  

Vi ses den 25:e! 

Dela detta evenemang

bottom of page